Frases Célebres Online [email protected]

Barcelona: Una biografia (Catalan Edition)

9,49

Ver Mejor Precio

Description

La Barcelona que avui coneixem, que rep set milions i mig de turistes l’any i que és coneguda i elogiada a tot el món per la seva capacitat creativa i el seu esperit innovador (la Nova York europea) i per la seva capacitat industrial i el seu rigor i seriositat en els negocis fruit de les dinàmiques internes de més de 2000 anys d’història i del dia a dia dels seus successius habitants.

Els somnis i ambicions, les necessitats i les esperances, les lluites i les derrotes de la gent que des del neolític ha habitat i construït Barcelona han modelat la ciutat, adaptant-se a les noves circumstàncies i reinventant-la en cada època.

Barcelona. Una biografia dóna compte d’aquest flux dinàmic del temps i de la història. La crònica d’una ciutat, la seva història a través del temps com un organisme viu en continua evolució. L’èpica d’una ciutat a la vora del Mediterrani que s’ha forjat amb comtes, guerrers o reis i amb manobres, comerciants, fabricants, arquitectes, dissenyadors i emprenedors de tota mena.

Entre el passat i el present, atenent als episodis més esplendorosos i coneguts de la història, però també als grans buits i silencis, Barcelona. Una biografia és un llibre imprescindible per a qualsevol lector que visqui o senti curiositat per la forja d’una ciutat emblemàtica.

0

Additional information

Author

Binding

EISBN

Format

Label

Languages

Manufacturer

Number Of Pages

Product Group

Publication Date

Publisher

Release Date

Studio

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barcelona: Una biografia (Catalan Edition)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Las frases célebres, famosas, cortas y bonitas son las mejores para compratir, ya sean de educación, de motivación, de superación… Si estabas buscando esas palabras especiales conocidas por muchos, aquí es donde las encontrarás.

Encontrarás en nuestro sitio web más de treinta categorías de citas célebres. Puedes nutrirte de nuestro catálogo para embellecer una tarjeta con una frase relacionada con el amor, por ejemplo, con solo buscar en dicha categoría.

En una conversación, citar a un filósofo, a un escritor o a una personalidad de renombre internacional no solo es una muestra de nuestra amplia cultura general sino que, además, suele tratarse de sentencias tan certeras que mayormente expresan en pocas palabras todo un concepto más complejo. Por otra parte, son ideales como epígrafe de un libro o de un capítulo, para enviar como regalo a un amigo en una carta, o bien para enaltecer suvenires en congresos o conferencias y mucho más.